top of page
  • Foto van schrijverKirsten

Perla: Mooie, betrouwbare natuurtölter

Bijgewerkt op: 5 mrt. 2018

Ben jij opzoek naar een geweldig recreatie paard? Een paard dat je altijd blij maakt als je bij de wei aankomt? Waarmee je zowel alleen als in de groep naar buiten kan en waar je urenlang mee door de bossen kan tölten? Ontmoet Perla:

Perla ( NL2013200050) is een prachtige bruine merrie van vijf jaar. Ze is nu een paar maanden onder het zadel en doet het erg goed. Ze heeft een makkelijke tölt die ze zelf al aanbiedt. Haar draf en galop zijn ook bevestigd. Ze heeft goed gescheiden gangen. Perla is een vijfganger maar haar telgang is in verband met haar leeftijd nog niet getraind. Ze vindt het heel erg leuk om mee te gaan, ze heeft een open en uitgesproken karakter en staat altijd vooraan om je met haar vrolijke hoofdje te begroeten.

Perla zou een heel erg leuk familie paard zijn. Ze is niet schrikkerig en eigenlijk nergens bang voor. Daarbij is ze groot (1,40m) en wat meer een ouderwets type IJslander, waardoor ze een echte gewichtsdrager is.

Perla doet alles erg goed, gezien haar leeftijd is het wel prettig als ze eerst nog wat meer kilometers kan maken. Ze is er helemaal aan toe om met een nieuwe eigenaar samen te groeien!

Prijscategorie C.




Nog wat meer informatie over haar afstamming:

V: Örn frá Steinnesi - Exterieur: 8.05 - Verrichtingen: 7.88 TOTAAL: 7.95

VV: Roði frá Múla - Exterieur: 8.1 - Verrichtingen: 8.03 TOTAAL: 8.07





Perla is bekend met grondwerk, ze vindt het ook erg leuk om te doen! Ze kan op stemhulpen stappen, draven en halthouden. Ook kent ze lange teugelwerk, en beheerst ze dressuurmatig een aantal zijgangen.






Wil je meer weten over Perla of heb je nog vragen?

Ben je geïnteresseerd in Perla en zou je haar in het echt willen bewonderen?

Neem dan contact met mij op.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page